lauantai 2. elokuuta 2014

Elämä on hetkiä

Ensi-ilta on kahden viikon päästä. Tarinamme ei suinkaan tule silloin päätökseen, vaan saa silloin alun ja jatkaa elämäänsä ihmisten sisällä. Minun sisälläni on alkanut kasvaa hetkien ituja.

Matka on vahvistanut sisälläni kytenyttä tunnetta elää hetkessä. Olen uskaltanut nauttia päivien kulusta tässä ja nyt. Auringonpaahteisten päivien jälkeen saateen kastelema ruoho tuntuu ihanalta varpaiden välissä. Pieniä koivunsiemeniä tarttuu varpaisiin, joita saa sitten ravistella irti sisälle mennessä. Vaatteet kastuvat, mutta se on tervetullut ripaus vettä. Ilmassa tuoksuu kesäillan monimuotoiset tuoksut ja vesi kuljettaa iholle tarttuneen hien pois. Näitä hetkiä ei ole talvella vaan nyt.

Se hetki, kun kello lyö seitsämän lauantaina 16.8 on hetki, joka on tunnin päästä ohi. Kannamme siihen hetkeen ajatukset, jotka haluamme teidän kuulevan. Tulkaa nauttimaan tästä hetkestä kanssamme. Jos ette ehdi siihen hetkeen, voitte tulla 17.8 klo:16.00, 20.8 klo:19.00 tai 23.8 klo:21.00 nauttimaan yhteisestä hetkestä kanssamme.

Siihen asti nauttikaa kesän tuomista iloista, kun se on vielä mahdollista. Ituja voi kasvattaa talven varalle ihan, vaikka purkissakin.


Rakkaudella

-Sari-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti